Achiziția mașinii dorite se face rareori în momentul în care persoanele reușesc să economisească întreaga sumă. Cel mai adesea, pentru a se bucura de modelul dorit de automobil, oamenii apelează la sistemul de rate, un proces prin care plata se face lunar, pe o perioadă de timp stabilită în contract, în vreme ce mașina îi revine proprietarului, chiar dacă nu a achitat decât o mică parte din costuri. Dacă ești interesat/-ă de cumpărarea unei mașini în rate, acest articol îți va oferi lămuriri cu privire la fiecare etapă a procesului și soluții pentru un sistem de împrumut rapid, cu minimum de efort și cât mai puțină birocrație.

Cele mai bune soluții de finanțare pentru persoane fizice la achiziția mașinii în rate

Ți-ar plăcea să scapi de întregul proces birocratic de obținere a unui împrumut pentru cumpărarea unei mașini în rate? Spotawheel este un dealer de mașini rulate, cu experiență pe piață și o calitate de excepție a automobilelor comercializate, care înlesnește clienților achiziția modelului de automobil dorit. Mașina se poate achiziționa în rate, fără a fi nevoie de prezenta clientului la banca finanțatoare. Cu documentația trimisă online și intermedierea Spotawheel, se poate obține finanțare personalizată pe o perioadă de până la 60 de luni.

Împrumutul se face în condiții de siguranță, la instituții bancare de încredere al dealerului auto. Colaborăm cu parteneri precum Tbi Bank, Garanti, BT Direct și Mogo. În funcție de bonitatea de care te bucuri în mediul financiar-bancar, poți obține mașina în rate cu 0 avans. Ne trimiți documentele necesare, noi le preluăm și le expediem către bancă. Instituția face o verificare a comportamentului de bun plătitor pe care l-ai avut până în momentul solicitării creditului sau a bonității financiare. După acceptarea împrumutului, vii la Spotawheel și îți iei mașina dorită sau îți este livrată la domiciliu.

Care sunt actele de care ai nevoie pentru un împrumut la cumpărarea mașinii?

Nu ai nevoie de o documentație stufoasă la achiziția unei mașini în rate de la Spotawheel. Ne trimiți online toate actele necesare și noi îți intermediem obținerea împrumutului de la una dintre băncile partenere cu care lucrăm. Ai nevoie în primul rând de copie după cartea de identitate. Contractul tău de muncă trebuie să aibă o vechime minimă de 3 luni, iar veniturile sale să fie declarate la ANAF. Se face interogare electronică la ANAF prin sistemul electronic pus la dispoziție de partenerii noștri.

La Spotawheel poți da la schimb mașina pe care o conduci acum. Prețul convenit cu dealerul va fi considerat parte din avans, pentru a reduce rata lunară sau durata împrumutului. Dacă nu ești convins/-ă că împrumutul e pentru tine, ai oricând posibilitatea să te răzgândești, optând pentru leasing operațional, închiriere pe termen mediu și lung, prin serviciul Spot GO.

Concluzii

Achiziția unei mașini în rate reprezintă o modalitate accesibilă și convenabilă pentru multe persoane, de a obține vehiculul dorit. Pe o perioadă de până la 60 de luni și avans plecând de la 0, sistemul oferă flexibilitate și posibilitatea de a cumpăra modelul de automobil preferat, dintr-o ofertă vastă de mașini rulate, în stare excelentă, cu până la 5 ani garanție. Cu ajutorul unui dealer auto precum Spotawheel și al unor parteneri bancari de încredere, procesul de achiziție în rate devine simplu și sigur. Cu documentație minimalistă și opțiuni personalizate, ai posibilitatea de a alege cea mai potrivită soluție pentru bugetul tău. Indiferent dacă optezi pentru cumpărarea în rate sau pentru leasing, soluțiile de finanțare pentru persoane fizice constituie opțiuni care te ajută să îți îndeplinești visul de a conduce mașina dorită.

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, depunem eforturi pentru a reda clienților încrederea pierdută în dealerii de mașini rulate.

Mașinile pe care le avem la vânzare au trecut de verificările noastre, cu cele mai stricte criterii de pe piață, criterii care înseamnă că doar 1 din 10 mașini verificate ajunge în oferta noastră.

Avem încredere în procesele noastre și în oamenii noștri și credem în transparență fără egal, așadar oferim un raport tehnic scris cu peste 200 de puncte de inspecție. Ca să știi ce cumperi.

Pentru siguranța și confortul tău, oferim opțiunea de a-ți cumpăra mașina de pe propria canapea, cu drept de rambursare integrală a banilor și livrare oriunde în țară!

De asemenea, rămânem alături de tine după cumpărare, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!