În activitatea unei firme, nevoile de deplasare ale managerilor și angajaților trebuie satisfăcute permanent, astfel încât să nu se piardă nicio oportunitate de afaceri sau întâlnire care ar putea avea o înrâurire pozitivă asupra dezvoltării sale. Flota de mașini de care dispune trebuie să fie aptă pentru a susține activitățile curente ale companiei.

Atunci când vrei să cumperi o mașină pentru firmă sau să închiriezi, vrei să poți conta, desigur, pe un dealer de încredere, care să îți ofere în timp util vehicule fiabile, potrivite în funcție de domeniul în care activezi, de numărul de angajați, dar și de frecvența drumurilor pe care le are de făcut personalul, în interes de serviciu. La Spotawheel, găsești mașini rulate, pentru închiriere, leasing sau cumpărare, în condiții avantajoase pentru antreprenorii care dețin firme mici și mijlocii.

Leasingul operațional, soluția inteligentă pentru compania ta

Dacă vrei să îți păstrezi libertatea de a te gândi numai la scopul călătoriei cu mașina, la afacerile tale, nu și la întreținerea și deprecierea vehiculului, cel mai simplu este să te orientezi către sistemul de leasing operațional. Este soluția ideală pentru companii care au nevoie de o flotă de mașini pe care să o poată utiliza în funcție de necesitățile proprii.

Leasingul operațional este un contract de închiriere pe un anumit termen, între 12 și 57 de luni, a unuia sau mai multor vehicule, pentru care plătești dreptul de folosință. Nu trebuie să îți faci griji de asigurare RCA sau Casco, de procedurile de deschidere și administrare a dosarului de daune în caz de evenimente nedorite pe șosele, de taxe și impozite sau de întreținere. Ai acces la service autorizat și tractare în caz de nevoie. Nu ești proprietar, însă conduci fără griji și te bucuri de avantaje.

La Spotawheel, leasingul operațional este un contract flexibil și avantajos pentru clienți, cu o durată între 6 luni și 48 de luni. Spre deosebire de alte programe de leasing, poți schimba mașina sau încheia contractul în orice moment, fără a suporta vreo penalitate.

Ce beneficii ai la achiziția unei mașini pentru firmă de la Spotawheel?

Dacă ești adeptul bunului personal și nu ai nevoie de multe mașini în firmă, poți alege să cumperi de la Spotawheel mașini rulate, în condiții avantajoase. În primul rând, pentru modelul dorit nu trebuie să aștepți luni de zile, acesta putând fi livrat în maximum două săptămâni. Ai la dispoziție o gamă variată și bogată de mașini, din care poți alege pe cele care să fie mai aproape de domeniul tău de activitate și adecvate drumurilor pe care vrei să le faci în afaceri.

Beneficiezi de condiții avantajoase de finanțare, speciale pentru companii și de asistența noastră pe tot parcursul achiziției. Ne ocupăm de toate procedurile de aprobare a creditului, prin care poți obține finanțare personalizată pe o perioadă de până la 60 de luni, cu avans începând de la 0 Euro, în funcție de bonitate. Totul se desfășoară online, cu parteneri bancari de încredere.

În ceea ce privește calitatea mașinilor, Spotawheel îți garantează calitatea mașinilor rulate din ofertă, acestea fiind în prealabil inspectate în peste 200 de puncte, trecute prin proceduri temeinice de reparație, acolo unde este cazul. Excludem din start automobilele implicate în accidente. Mașinile sunt disponibile imediat, iar de procedurile de achiziție ne ocupăm noi pentru tine, ca să economisești timp.

Gestionarea unei flote de mașini este esențială pentru buna desfășurare a activităților unei companii. Când vine vorba de alegerea vehiculelor potrivite, colaborează cu dealeri de încredere care să îți ofere opțiuni variate și flexibile! Spotawheel este un partener de încredere pentru antreprenorii ce dețin firme mici și mijlocii, oferind soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărei afaceri.

De la leasingul operațional, care asigură libertate și flexibilitate, până la achiziția de mașini rulate sau noi în condiții avantajoase, Spotawheel oferă servicii de calitate și asistență pe tot parcursul procesului de achiziție. Optând pentru achiziție sau leasing, antreprenorii pot fi siguri că flota de mașini va fi întotdeauna la înălțimea cerințelor și așteptărilor, fără a compromite eficiența și profitabilitatea afacerii lor.

 

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, depunem eforturi pentru a reda clienților încrederea pierdută în dealerii de mașini rulate.

Mașinile pe care le avem la vânzare au trecut de verificările noastre, cu cele mai stricte criterii de pe piață, criterii care înseamnă că doar 1 din 10 mașini verificate ajunge în oferta noastră.

Avem încredere în procesele noastre și în oamenii noștri și credem în transparență fără egal, așadar oferim un raport tehnic scris cu peste 200 de puncte de inspecție. Ca să știi ce cumperi.

Pentru siguranța și confortul tău, oferim opțiunea de a-ți cumpăra mașina de pe propria canapea, cu drept de rambursare integrală a banilor și livrare oriunde în țară!

De asemenea, rămânem alături de tine după cumpărare, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!