În prezent, achiziția unei mașini se face în principal în funcție de criterii utilitare, de cât de practic este vehiculul pentru nevoile familiei, de preț și de fiabilitate. În acest sens, pentru o familie care caută un crossover solid, cu spațiu suficient de depozitare, potrivit și pentru străzile orașului, și pentru aventuri de weekend sau de vacanță la drumuri lungi, Renault Kadjar este un model care își va face mai mult decât onorabil datoria.

Conceput ca variantă europeană a lui Nissan Qashqai și inspirat de a doua generație a mașinilor care au înregistrat un succes remarcabil pe piață, Renault Kadjar împrumută multe dintre aspectele rudei sale, remarcându-se și prin trăsături definitorii, care au făcut ca, în patru ani de la lansare (2015), să fie achiziționat de aproape o jumătate de milion de șoferi din întreaga lume. Să vedem însă prin ce se remarcă și de ce ar putea fi o opțiune inspirată în materie de mașini rulate.

Un Renault cu design distinctiv

Cu linii fluide și proporții armonioase, Renault Kadjar atrage atenția prin detalii atent construite, eleganță și robustețe. Grila frontală îndrăzneață și farurile cu tehnologie LED contribuie la un aspect modern, în tendințe.

Interiorul său spațios și rafinat este conceput cu materiale de înaltă calitate și finisaje meticulos executate,  astfel încât să susțină impresia de habitaclu în care te simți ca acasă în fiecare călătorie. Spațiul generos pentru pasageri și bagaje face din Kadjar o alegere ideală pentru familii sau pentru cei care apreciază confortul în călătorii lungi. Are un portbagaj mai mare decât Nissan Qashqai și în spate va încăpea mai bine o persoană cu o înălțime peste medie, chiar și pe bancheta din mijloc. Prezintă compartimente de depozitare ample peste tot.

Sunt remarcabile scaunele extrem de confortabile, chiar și după ore lungi de călătorie. Acestea oferă o susținere excelentă în timpul virajelor dure.

O experiență incitantă la volum

La volanul unui Renault Kadjar, șoferii se pot bucura de o experiență plăcută și sigură. Cu o manevrabilitate uimitoare și o suspensie bine calibrată, Kadjar îți oferă confortul necesar atât în oraș, cât și în afara acestuia. Cu fiecare viraj, te vei bucura de stabilitatea și controlul pe care ți le oferă acest SUV compact.

Pe drumurile accidentate, nimic nu pare să deranjeze șasiul, mașina păstrând un echilibru stabil, siguranță în viraje și o aderență bună. Trecerea peste gropile din asfalt sau peste denivelările drumurilor de țară este absorbită fără dificultate și fără șocuri pentru pasageri.

Renault Kadjar este dotat cu o gamă impresionantă de funcții high-tech. Și aici se includ dotări care pornesc de la sistemul de infotainment cu ecran tactil și navigație integrată și până la asistența avansată pentru șofer în frânarea de urgență și menținerea benzii de circulație, care fac ca automobilul să fie pregătit pentru a face față tuturor provocărilor din trafic.

Cum se comportă motoarele Renault Kadjar?

Motoarele Renault Kadjar sunt disponibile atât în varianta pe benzină, cât și în varianta diesel aceasta din urmă potrivindu-se mai bine caracterului de crossover de zi cu zi al modelului. Cu motorul diesel cuplat la o cutie manuală cu șase trepte care trimite puterea prin roțile din față, un Kadjar poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 9,7 secunde și poate atinge o viteză maximă de 130 km/h, ceea ce este foarte bine pentru o mașină atât de versatilă, pentru care nu vei aloca un buget foarte mare.

Pentru opțiunile de motorizare diesel, randamentul este într-adevăr excelent, deoarece poți obține aproximativ 3,6 l la 100 km și un CO2 cotat la 113 g/km. La aceste cifre, putem spune că este o opțiune economică și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Renault Kadjar în termeni de fiabilitate

Renault Kadjar este considerată o mașină fiabilă, cu o depreciere mai redusă decât alte modele din gama sa. Se întreține ușor, nu au fost raportate probleme tehnice legate de proiectare și este o opțiune inspirată în ceea ce privește achiziția unei mașini second hand.

Cu o construcție solidă și materiale de calitate superioară, acest SUV compact este proiectat să facă față cu brio provocărilor de pe drumurile urbane și rurale. Dacă ne gândim că se bazează pe modelul de mare succes Nissan Qashqai, Renault Kadjar, cu particularitățile sale de design, spațiul generos și stabilitatea la condus, este un model versatil, accesibil, pe care te poți baza atât în oraș, cât și offroad, pentru călătorii confortabile și sigure.

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, depunem eforturi pentru a reda clienților încrederea pierdută în dealerii de mașini rulate.

Mașinile pe care le avem la vânzare au trecut de verificările noastre, cu cele mai stricte criterii de pe piață, criterii care înseamnă că doar 1 din 10 mașini verificate ajunge în oferta noastră.

Avem încredere în procesele noastre și în oamenii noștri și credem în transparență fără egal, așadar oferim un raport tehnic scris cu peste 200 de puncte de inspecție. Ca să știi ce cumperi.

Pentru siguranța și confortul tău, oferim opțiunea de a-ți cumpăra mașina de pe propria canapea, cu drept de rambursare integrală a banilor și livrare oriunde în țară!

De asemenea, rămânem alături de tine după cumpărare, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!