Un animal de companie implică o serie de responsabilități și, odată intrat în viața ta, acesta devine un membru al familiei, de care va trebui să ții cont în toate aspectele, inclusiv când îți alegi mașina. Când pleci în vacanță sau în drumeție, blănosul tău te va însoți cu siguranță și atunci trebuie să îi asiguri un loc confortabil în vehicul, alături de ceilalți membri ai familiei. Mai mult decât atât, un câine te va face să adopți un stil mai aventuros pentru vacanțe, mai aproape de natură, de aceea va trebui să ai în vedere o mașină cu anumite caracteristici, în care spațiul este esențial, potrivită pentru drumurile lungi și incitante în offroad.

În articolul de față îți prezentăm sugestii pentru achiziția unei mașini spațioase pentru iubitorii de animale. Unele dintre ele pot fi considerate alegeri evidente, iar altele pot fi soluții inedite, dar eficiente pentru călătoria alături de animalul de companie.

Ford Ranger 2.0 EcoBlue XLT 4WD

Ford Ranger este o camionetă cu multe utilități pentru posesorii de animale. Este o mașină versatilă, ideală pentru călătorii și offroad, gândită inițial pentru agricultură și micii comercianți. Modelul s-a bucurat însă de o popularitate neașteptată și la utilizatorii din alte categorii, iar ca mașină folosită pentru aventuri alături de cel mai bun prieten necuvântător al omului, oferă multiple posibilități.

În patru uși, încăpătoare pentru o familie cu trei membri, la care se adaugă un câine de talie medie spre mare, Ford Ranger are partea din spate deschisă și poate depozita cu ușurință o bicicletă, o placă de surf sau o trotinetă, articole apreciate de cei cărora le place să petreacă timp în mijlocul naturii. Poți pune și un cort, pe care să-l instalezi pentru excursia cu animalul de companie.

Cu aspectul său masculin, gama standard de dotări și motorul turbo diesel puternic, cea de-a șasea generație Ranger are toate calitățile unei camionete adevărate. În plus, se conduce ușor, se comportă bine în offroad, iar manevrarea Ranger pe străzile mai înguste ale orașului și pe alei se face ușor.

Renault Koleos 2.0 dCi Intens X-Tronic 4×4

Renault Koleos este o mașină care împacă multe gusturi, un SUV de mărime medie, spațios, cu alură elegantă, care inspiră siguranță și confort. Cu o cabină largă, Koleos oferă loc suficient pentru pasageri și o capacitate de încărcare generoasă în portbagaj. Scaunele sunt confortabile și adecvate pentru drumuri lungi.

Este echipat cu o serie de facilități, care asigură o experiență bună a condusului, în siguranță și confort, datorită unor caracteristici tehnologice avansate, în care se includ un sistem de infotainment cu ecran tactil, conectivitate Bluetooth, navigație GPS și asistență la condus. Motorul este conceput pentru un echilibru optim între performanță și economie de combustibil. În plus, transmisia automată și tracțiunea integrală îți dau posibilitatea de a face față diferitelor condiții de conducere, ceea ce este un atu atunci când ai un animal de companie care preferă aventurile în natură și drumurile mai puțin amenajate.

Subaru Forester 2.0 XT Executive 4WD

Subaru Forester este un crossover de mărime medie, pe care poți conta atât la drum lung, în offroad și pe străzile orașului, ideal pentru călătoria alături de animalul de companie, datorită spațiului generos.

Motorul turbo disponibil al modelului Subaru Forester 2014 îl face unul dintre cele mai rapide mașini din clasa sa. Mai mare decât predecesorii săi, acesta poate găzdui cu ușurință patru persoane, animalul de companie și bagajele acestora. Este, de asemenea, unul dintre cele mai sigure vehicule utilitare sport compacte la data lansării.

Subaru Forester este mai ieftin, mai rapid, mai sigur și mai economic decât principalii rivali, Toyota RAV4 și Honda CR-V. Se conduce fără probleme și este confortabil. Se descurcă foarte bine pe vreme rece, iar scaunele încălzite sunt un plus. Vine cu o opțiune pentru a adăuga pornirea automată, ceea ce este grozav pentru zilele foarte reci. Mașina se încălzește rapid, aspect deosebit de util pentru iubitorii de animale, pentru care aventurile în aer liber se întâmplă indiferent de anotimp.

În lista noastră de recomandări mai figurează Land Rover Freelander, Mitsubishi Outlander, Jeep Renegate, Peugeot 3008 și Dacia Duster, dacă e să ne oprim doar la câteva nume de mașini spațioase pentru iubitorii de animale.

 

În alegerea modelului preferat, va trebui să ții cont de talia animalului, de numărul de membrii ai familiei, de obiceiurile de călătorie și de stilul de viață în general. Viitoarea ta mașină poate fi una dintre numele menționate în acest articol sau poți găsi propria variantă care să îți satisfacă nevoile, din oferta Spotawheel.

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, depunem eforturi pentru a reda clienților încrederea pierdută în dealerii de mașini rulate.

Mașinile pe care le avem la vânzare au trecut de verificările noastre, cu cele mai stricte criterii de pe piață, criterii care înseamnă că doar 1 din 10 mașini verificate ajunge în oferta noastră.

Avem încredere în procesele noastre și în oamenii noștri și credem în transparență fără egal, așadar oferim un raport tehnic scris cu peste 200 de puncte de inspecție. Ca să știi ce cumperi.

Pentru siguranța și confortul tău, oferim opțiunea de a-ți cumpăra mașina de pe propria canapea, cu drept de rambursare integrală a banilor și livrare oriunde în țară!

De asemenea, rămânem alături de tine după cumpărare, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!