Mulți șoferi experimentați îți pot spune că achiziția unei mașini second hand este o loterie. Majoritatea acestora s-au confruntat cu experiențe neplăcute, cu samsari dornici de profit nemeritat și vânzători grăbiți să ascundă hibele vehiculelor și rulajul lor adevărat. Apelând însă la un dealer de încredere, poți scăpa de grija kilometrilor falși, bucurându-te de mașini verificate tehnic în peste 200 de puncte și de o garanție de până la 5 ani.

Ți se pare prea frumos ca să fie adevărat? La Spotawheel, achiziția unei mașini rulate îți aduce o serie de beneficii și te scapă de reparații neprevăzute și costisitoare. Să vedem însă în ce constă propunerea unică de vânzare a dealerului și ce înseamnă mai concret standardele înalte de calitate pe care le promovează în relația cu clienții.

Mașini second hand cu kilometri reali și stare tehnică verificată

Care este de obicei primul lucru pe care îl faci după ce ți-ai cumpărat mașină second hand, după încheierea contractului și punerea la punct a formalităților? Mergi cu ea la mecanic, să verifici starea tehnică reală și să afli ce reparații urgente ai de făcut, despre care nu ți-a spus fostul proprietar.

Cumpărând un vehicul rulat de la Spotawheel, poți trece liniștit peste această etapă. Mașina este deja verificată în peste 200 de puncte, inspectată riguros și recondiționată atent. Iar automobilele puse în vânzare sunt selectate pentru a corespunde unor standarde tehnice de calitate înalte. Astfel, Spotawheel achiziționează spre revânzare numai 10% din mașinile văzute, adică numai 1 din 10, în condițiile în care mecanicii firmei vizionează anual peste 300.000 de vehicule.

În cel mai modern centru de recondiționare din Europa, cu un spațiu de 2.500 mp pentru curățarea și repararea mașinilor, fiecare mașină trece prin reparații, schimbări de piese, verificări, astfel încât automobilele să ajungă la clienți fără becuri arse, fără covorașe pline de nisip, fără zgârieturi, fără să le lipsească extinctorul sau trusa de prim ajutor, cu ulei schimbat, filtre noi și revizie completă.

Iată de ce vizita ulterioară la mecanicul tău este de prisos. Ai acuratețea kilometrajului garantată, un istoric complet al vehiculului și siguranța că nu a trecut prin accidente grave.

Până la 5 ani garanție pentru achiziția unei mașini rulate

Pentru orice mașină rulată cumpărată de la Spotawheel, primești garanție. Perioada maximă pentru acordarea acesteia este de 5 ani, cu respectarea condiției ca durata perioadei de garanție și vârsta mașinii să nu depășească 7 ani de la momentul înmatriculării vehiculului.

În intervalul de garanție, vehiculul va fi întreținut și reparat doar la reprezentanță sau la alte service-uri autorizate. Toate lucrările efectuate vor fi trecute în cartea de service a mașinii. Sunt acoperite de garanție următoarele reparații: motorul și componentele sale, transmisia manuală (arbori, pinioane, elemente de prindere, sincron), transmisia automată (suporturi, centrifugă, traductor de cuplu, regulator de presiune), diferențialul (coroană/pinion, planetare, arbori pinioane planetare) și turbocompresor (capac și arbore). În service se utilizează exclusiv piese de schimb omologate sau de marca producătorului, nu contrafăcute.

Garanția este complet gratuită și nu presupune niciun cost imputat cumpărătorului.

Când vine vorba de achiziționarea unei mașini rulate, este natural să fii precaut și să îți pui întrebări legate de istoricul și calitatea vehiculului. Oferta Spotawheel te scapă de aceste preocupări și îți pune la dispoziție o soluție fiabilă și convenabilă pentru achiziționarea unei mașini second-hand. Având standarde riguroase de verificare tehnică și o selecție atentă a vehiculelor, Spotawheel se asigură că mașina pe care o cumperi are kilometri reali și este într-o stare tehnică impecabilă, pentru care primești garanție de până la 5 ani. Astfel, poți face achiziția fără teamă și să te bucuri de confortul și siguranța unei mașini fiabile, care să-ți satisfacă nevoile pentru mulți ani de acum înainte.

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, depunem eforturi pentru a reda clienților încrederea pierdută în dealerii de mașini rulate.

Mașinile pe care le avem la vânzare au trecut de verificările noastre, cu cele mai stricte criterii de pe piață, criterii care înseamnă că doar 1 din 10 mașini verificate ajunge în oferta noastră.

Avem încredere în procesele noastre și în oamenii noștri și credem în transparență fără egal, așadar oferim un raport tehnic scris cu peste 200 de puncte de inspecție. Ca să știi ce cumperi.

Pentru siguranța și confortul tău, oferim opțiunea de a-ți cumpăra mașina de pe propria canapea, cu drept de rambursare integrală a banilor și livrare oriunde în țară!

De asemenea, rămânem alături de tine după cumpărare, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!