Dacă te-ai săturat să dăruiești an de an inimioare, praline de ciocolată sau flori și vrei să impresionezi persoana iubită cu un cadou memorabil și util pe termen lung, ai putea să te gândești la o mașină. Fie că achiziția este planificată de mai multă vreme pentru iubită, iubit, soț sau soție, sau că vrei pur și simplu să spargi orice tipar anul acesta de Valentine’s Day sau de Dragobetele autohton, poți alege ca prilej sărbătorile dragostei pentru a-i dărui o mașină.

Iată trei modele care ar arăta excelent împodobite cu fundă roșie și ar putea fi folosite pentru plimbări romantice, ieșiri în oraș sau drumuri cu familia.

BMW 420 Gran Coupe, o mașină sport care satisface și cele mai exigente gusturi

BMW 420 Grand Coupe continuă tradiția luxului și eleganței liniei BMW seria 3. Cu îmbunătățiri desigur, atât în ceea ce privește designul suplu, cu linii rafinate, experiența la condus și dotările hi-tech de care dispune. Propulsat de un sistem hibrid avansat, acest coupe aduce o combinație perfectă între eficiență și putere, oferind o experiență de șofat dinamică și o manevrabilitate excelentă.

Este o mașină performantă, ideală pentru drumurile lungi pe autostradă, pentru navetă între orașe, pentru călătorii și aventuri incitante în doi.

Toyota RAV 4, un SUV compact pentru experiențe în familie

Un model care se remarcă prin fiabilitate și versatilitate, se comportă excelent pe străzile aglomerate ale orașului, dar și off road, este, fără îndoială, Toyota RAV 4, concepută să impresioneze și să atragă atenția prin alura agilă și liniile moderne.

Este un SUV compact bine pus la punct, care se mândrește cu un consum bun de combustibil, un habitaclu spațios și o listă lungă de dotări standard. Se conduce lin și este mașina ideală pentru dăruit soțului sau soției, pentru experiențe de familie plăcute și sigure.

Hyundai Kona, vehicul de oraș pentru aventuri romantice urbane

Iată o mașină mică, originală prin designul multifațetat, care se mișcă foarte bine în aglomerație, se conduce ușor și se remarcă printr-un motor cu performanțe impresionante. Hyundai Kona are o manevrabilitatea agilă și aderență bună în viraje, care o pot asemăna cu un sedan sport, iar suspensia netezește denivelările și oferă o călătorie confortabilă.

Designerii Hyundai au reușit să aducă farmecul exteriorului inedit al Kona și în habitaclu, păstrând în același timp confortul și comoditatea. Materialele de calitate, ergonomia bună și scaunele confortabile se simt rafinate, dar nu sunt în dezacord cu stilul jucăuș al modelului.

Mașina, cadoul perfect pentru luna iubirii, prin care să îți arăți implicarea în relație

Cadourile perfecte sunt întotdeauna cele care produc surprize. Ce poate fi mai surprinzător în luna iubirii decât o mașină oferită în dar? Pentru persoana iubită, mașina reprezintă dovada că poate conta pe tine, ca partener în relație, că ești aici pentru multă vreme și că legătura voastră este un angajament pe termen lung.

Chiar dacă ideea poate fi întâmpinată cu reticență, cadoul va produce bucurie nu doar în momentul primirii, de Valentine’s Day sau de Dragobete, ci și mulți ani de acum înainte. În plus, satisfacția de a vedea persoana iubită în confortul unui vehicul în care tu ai investit iubire, grijă și resurse financiare considerabile este infinită.

A-i face cadou unei persoane dragi ceva care îi va face viața mai ușoară este un gest memorabil, din care rezultă că nu dăruiești doar pentru Ziua Îndrăgostiților, autohtonă sau de import, ci îi oferi instrumentele necesare pentru a găsi și menține bucuria zi de zi, an de an.

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, depunem eforturi pentru a reda clienților încrederea pierdută în dealerii de mașini rulate.

Mașinile pe care le avem la vânzare au trecut de verificările noastre, cu cele mai stricte criterii de pe piață, criterii care înseamnă că doar 1 din 10 mașini verificate ajunge în oferta noastră.

Avem încredere în procesele noastre și în oamenii noștri și credem în transparență fără egal, așadar oferim un raport tehnic scris cu peste 200 de puncte de inspecție. Ca să știi ce cumperi.

Pentru siguranța și confortul tău, oferim opțiunea de a-ți cumpăra mașina de pe propria canapea, cu drept de rambursare integrală a banilor și livrare oriunde în țară!

De asemenea, rămânem alături de tine după cumpărare, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!