Ca locuitor al lumii civilizate, știi deja că Moș Crăciun călătorește în Ajun cu o sanie trasă de reni. Nu știm cât de confortabil îi este acolo sus, prin văzduh, însă aici, pe pământ, ajutoarele sale au nevoie de mașini spațioase, performante și adaptate pentru tot felul de drumuri, cât și pentru aglomerația din oraș.

Dacă renii cei magici ar avea nevoie de o pauză sau ar fi cuprinși de guturaiul de sezon, Moșului i-ar plăcea probabil să conducă un SUV în care să încapă multe daruri, un vehicul puternic, pe care să poată conta și pe șoselele netede, cât și pe ulițe îndepărtate de sat, unde îl așteaptă cu nerăbdare toți cei cu suflet de copil. Să vorbim deci despre mașini spațioase și modele care ar fi numai potrivite pentru luna cadourilor și nu doar în această perioadă a anului.

Land Rover Range Rover, un SUV de lux ideal pentru Moș Crăciun

Chiar dacă piața SUV-urilor de lux s-a extins rapid în ultima perioadă, unul dintre cele mai bune automobile de lux este indubitabil Range Rover, dintr-o  mulțime de motive imbatabile. Îți oferă o experiență excelentă a condusului, indiferent de drum, este spațios, bine dotat cu tehnologie și este incredibil de confortabil.

Land Rover-urile sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a merge oriunde, precum și pentru opulența lor. Cele mai bine vândute trei vehicule Land Rover din lume sunt Range Rover Evoque, Range Rover Sport și Discovery Sport. Poți opta și pentru varianta mai accesibilă, Land Rover Freelander 2.2 TD4 AWD, utilizat și ca mașină de familie. Land Rover Freelander 2 este considerabil mai fiabil decât Freelander-ul original și, din această categorie, versiunea care probabil îți va cauza cele mai puține probleme este 2WD TD4, dotat cu un motor economic.

Toyota Land Cruiser, un vehicul robust și spațios

Toyota Land Cruiser este un SUV cu tracțiune integrală robust, care poate merge oriunde, cu un interior spațios și un motor diesel durabil, cu multă putere de tracțiune. Opulența interiorului nu este la fel de vizibilă ca la un Land Rover Discovery, dar este o mașină la fel de spațioasă.

Avantajele lui Land Cruiser sunt capacitatea sa off-road, spațiul, confortul și performanța. Dezavantajele sunt prețul ridicat și economia redusă de combustibil.

Jeep Grand Cherokee, un SUV mic și fiabil

Dacă ar fi să caracterizăm Jeep Grand Cherokee în câteva cuvinte, acestea ar fi: mic, puternic și rezistent. Este totuși un Jeep și spațiul din interior nu pune probleme pentru cadourile lui Moș Crăciun. Echipat cu oricare dintre motoarele sale opționale – un turbo cu patru cilindri sau un V6, Cherokee este mai distractiv la condus decât te-ai aștepta.

În plus, capacitatea sa off-road și capacitatea maximă de remorcare sunt ambele excelente pentru această clasă. Potrivit unui clasament realizat de fourwheeltrends.com, cele mai fiabile jeep-uri au fost modelele din 2019, 2013, 2008 și 1995, care excelează și la categoria siguranță.

Volvo XC90, un SUV confortabil și elegant, pentru familii numeroase

Să presupunem că Moșul ar pleca la drum cu doamna Crăciun, câțiva spiriduși și un portbagaj plin cu daruri. În Volvo XC90 ar încăpea toți fără probleme. Cele mai remarcabile calități ale SUV-ului XC90 includ interiorul său flexibil și confortabil, capacitatea de șapte pasageri și o listă lungă de funcții de siguranță.

Toate versiunile folosesc o cutie de viteze automată cu opt trepte. Se conduce ușor, deși călătoria poate fi rigidă. Suspensia pneumatică opțională o poate face mai confortabilă. Interiorul este modern, moale, cu scaune super confortabile.

Mercedes-Benz GLC, un crossover premium, cu sistem de navigare hi-tech eficient

Moș Crăciun ar putea alege să călătorească într-un vehicul care îmbină excelent performanțele tehnice cu eleganța: Mercedes-Benz GLC. Acest SUV premium demonstrează că luxul și confortul se pot regăsi în fiecare detaliu. Cu o prezență distinctivă pe șosea și dotări hi-tech de invidiat, GLC devine alegerea ideală pentru personajul atât de îndrăgit în perioada sărbătorilor.

GLC oferă o experiență de condus rafinată, cu opțiuni de motorizare diesel ce asigură atât rulajul fluid pe șosea, cât și eficiență. În plus, cu numeroase caracteristici hi-tech, cum ar fi conectivitatea la aplicația Mercedes Me și un sistem de infotainment intuitiv, GLC se remarcă drept o alegere inspirată pentru Moș Crăciun, care va găsi fără probleme în drumurile sale, pe toți destinatarii darurilor magice.

Moșul pare să aibă la dispoziție o selecție impresionantă de SUV-uri potrivite pentru călătoriile sale. În acest articol am explorat doar câteva modele de mașini care ar putea facilita călătoria lui Moș Crăciun și ar asigura transportul eficient al cadourilor pentru copiii din întreaga lume. Fiecare SUV ales este adaptat pentru a traversa diferite tipuri de terenuri și pentru a oferi o experiență confortabilă, în concordanță cu așteptările unui Moș modern și ale ajutoarelor sale neobosite în luna decembrie a fiecărui an.

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, depunem eforturi pentru a reda clienților încrederea pierdută în dealerii de mașini rulate.

Mașinile pe care le avem la vânzare au trecut de verificările noastre, cu cele mai stricte criterii de pe piață, criterii care înseamnă că doar 1 din 10 mașini verificate ajunge în oferta noastră.

Avem încredere în procesele noastre și în oamenii noștri și credem în transparență fără egal, așadar oferim un raport tehnic scris cu peste 200 de puncte de inspecție. Ca să știi ce cumperi.

Pentru siguranța și confortul tău, oferim opțiunea de a-ți cumpăra mașina de pe propria canapea, cu drept de rambursare integrală a banilor și livrare oriunde în țară!

De asemenea, rămânem alături de tine după cumpărare, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!