Să cumperi o mașină second-hand nu e cel mai ușor lucru din lume. Asta o știm și noi din proprie experiență. Necesită timp, atenție deosebită și gândire limpede, dar, dincolo de toate, necesită energie. Energie multă investită, care se poate sfârși cu o procedură stresantă, pe care nu ai dori să o retrăiești.

Cum ți s-ar părea dacă cineva ți-ar spune că poți cumpăra o mașină second-hand, fără să fie nevoie să pierzi nici 5 minute din timpul tău? Că vei lua o mașină impecabilă, fără să fie nevoie să te deplasezi de colo-colo ca să o găsești, să alergi la service, la ghișee și orice altceva presupune achiziția ei? Cum ți s-ar părea dacă cineva ar face toate astea pentru tine?

Pentru noi, asta e munca noastră. Pentru ca tu să te bucuri de experiență, exact ca și cum ai fi cumpărat o mașină nouă.

Cumpără următoarea ta mașină second-hand de la Spotawheel, pentru următoarele 5 motive:
 

1. Cel mai mic preț de pe piață

Mașinile pe care le vei vedea în showroom-ul online al Spotawheel sunt cele mai ieftine de pe piață, în raport cu starea lor. Orice mașină second-hand mai ieftină a fost deja verificată de noi și respinsă, în principal din cauza kilometrajului fals, a lipsei istoricului sau deoarece costul pentru reparații depășea 700-800 de euro. Dacă nu e suficient de bună pentru noi, sigur nu e bună nici pentru tine!

Dacă te gândești că pentru fiecare mașină care trece de inspecțiile noastre, mecanicii noștri resping alte 12, atunci îți dai seama că aici găsești cel mai mic preț posibil, în raport cu valoarea mașinii!
 

2. Toate mașinile noastre sunt în starea dorită de tine!

Alegem mașinile noastre cu mare atenție, așa cum le-am selecta pentru familia noastră. Așadar, pentru ca o mașină second-hand să treacă de „poarta” Spotawheel, trebuie să fie proprietate personală, să dispună de toate documentele care dovedesc trecutul ei, cu cartea de service actualizată și, bineînțeles, va trebui verificată de către Spotmechanic în peste 200 de puncte, pentru a stabili dacă se află în stare corespunzătoare!
 

3. Kilometri reali!

Știm cu toții care e marea problemă când cumperi o mașină second-hand. Fie că sunt de import sau din țară, multe se vând cu kilometrajul „dat înapoi”, la un preț care nu corespunde realității. De aceea și noi, înainte de a selecta o mașină, verificăm dacă kilometrii sunt reali în 5 moduri diferite:

  1. Inspecție Spotmechanic în peste 200 de puncte pentru starea generală
  2. Inspecție și diagnostic Bosch pentru calculator
  3. Carte de service și contact cu punctele de service pentru confirmare
  4. Documente ITP
  5. Documente și chitanțe privind mașina (de ex., vamale, dacă mașina este importată)

 

4. 14 zile garanție de returnare a banilor

Când cumperi de la noi, ai dreptul de a returna mașina și a primi banii înapoi. Fără întrebări, fără explicații și fără întârzieri. Atât de siguri suntem de mașinile pe care le vindem!

Ai la dispoziție 14 zile sau 300 de kilometri ca să trăiești cu ea, să o conduci fără griji, să mergi la serviciu cu ea, să vezi dacă portbagajul este suficient pentru cumpărăturile tale, dacă le place copiilor tăi, dacă încape câinele înăuntru și, în sfârșit, dacă într-adevăr este o mașină second-hand potrivită pentru drumurile tale de zi cu zi. Ca un test drive de 14 zile!
 

5. Tehnologie și transparență

Prin tehnologie am reușit să îmbunătățim la maxim calitatea verificărilor noastre, costul mașinilor, dar și calitatea experienței online pe care o vei avea pe site-ul nostru! Toate funcționează printr-o procedură de transparență și acest lucru este dovedit prin volumul de informații pe care ți le oferim pentru fiecare mașină!

Cu ajutorul tehnologiei, poți să vezi cu ochii tăi, să afli, să faci test drive și să cumperi o mașină second-hand fără să te deranjezi câtuși de puțin! Întregul proces, de la început până la livrarea noii tale mașini la ușa ta, se poate face cu câteva clicuri! Bun venit în noua eră a mașinilor second-hand!
 

Bonus 1: Deoarece… iubim mașinile!

Mai presus de toate, trebuie să reții că echipa Spotawheel este formată din oameni cu adevărat pasionați de mașini, care vor căuta cu plăcere pentru tine mașina visurilor tale. Dorim să-ți transmitem bucuria de a-ți cumpăra noua mașină, nu doar sa te convingem să cumperi și să trecem la următorul client. Pasiunea noastră este următoarea ta mașină!

Explorează mașinile second hand unice de la Spotawheel sau spune-ne ce cauți și vom găsi următoarea ta mașină!
 

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, redefinim conceptul de „încredere” în segmentul auto!

Vindem mașini certificate care îndeplinesc cele mai stricte criterii de pe piață.

Deoarece ne respectăm principiile de transparență fără egal, oferim raport tehnic scris cu peste 200 de puncte, pentru ca tu să știi totul despre ce vrei să cumperi.

Îți aducem mașina la ușă pentru test drive sau, pentru siguranță maximă, îți oferim posibilitatea de cumpărare fără contact, cu drept de rambursare integrală și livrare gratuită în toată România!

Și rămânem alături de tine, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!