rambursarea banilor

Te-ai gândit cum ar fi să cumperi o mașină second-hand și să o poți returna, indiferent de motiv? Așa cum faci cu o pereche de încălțări, dar chiar mai bine, pentru că îți oferim rambursarea banilor imediat!

Cu Spotawheel, facem pasul înainte și ne asumăm să ducem piața second-hand spre un viitor mai bun, complet curățat de trecutul „păcătos”. Scopul nostru unic este de a-ți oferi o experiență de achiziționare a următoarei tale mașini printr-un proces de încredere, cu transparență și fiabilitate!

Da, o poți returna și poți primi banii înapoi!

La Spotawheel, cu achiziția online, ai dreptul de returnare în termen de 14 zile cu rambursarea banilor. Integrală. Și vorbim serios. Cumpărând online o mașină de la noi, o poți returna în termen de 14 zile sau 300 km pentru orice motiv, fără întrebări incomode.

E dreptul tău!

E ca și cum ai avea mașina pentru un test drive de 14 zile. Poți sta ore în șir pe scaunul șoferului până când găsești reglajul perfect al poziției sau pentru a verifica și cea mai mică funcție. O poți testa în drum spre birou sau în plimbările tale de seară!

În termen de 14 zile, poți verifica tot ce vrei și, mai presus de toate, poți să-ți dai seama dacă mașina pe care ai cumpărat-o se potrivește vieții de zi cu zi și personalității tale, nu doar cum se comportă într-un scurt test drive. Și toate astea fără un agent de vânzări pe scaunul pasagerului!

În același timp, achiziția se face fără contact și în condiții de siguranță pentru următoarea ta mașină. Ai posibilitatea de a o vedea de pe site-ul nostru ca și cum ai fi acolo, cu vedere la 360°, din confortul și siguranța locuinței tale.

Achiziția online te face să te simți mai sigur ca niciodată!

Pe lângă dreptul de returnare timp de 14 zile, cu achiziția online vei obține o multitudine de beneficii care includ dreptul de la rambursarea banilor, dreptul de schimbare gratuită, pregătirea mașinii și transport gratuit oriunde în România.

În același timp, te bucuri de mașini second hand complet certificate, cu istoric curat, în stare excelentă și cu kilometri reali certificați și carte de service completă. Ceea ce e rar. Știm acest lucru deoarece noi înșine respingem zilnic zeci de mașini, așadar ceea ce îți propunem este excepțional și fără niciun risc.

Suntem atât de siguri de fiecare mașină Spotawheel, încât tot ce rămâne este să ți se potrivească! Și dacă nu simți o legătură cu mașina aleasă… pur și simplu o returnezi!

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, redefinim conceptul de „încredere” în segmentul auto!

Vindem mașini certificate care îndeplinesc cele mai stricte criterii de pe piață.

Deoarece ne respectăm principiile de transparență fără egal, oferim raport tehnic scris cu peste 200 de puncte, pentru ca tu să știi totul despre ce vrei să cumperi.

Îți aducem mașina la ușă pentru test drive sau, pentru siguranță maximă, îți oferim posibilitatea de cumpărare fără contact, cu drept de rambursare integrală și livrare gratuită în toată România!

Și rămânem alături de tine, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!