studiu masini rulate

În ultimii ani, cererea pentru mașini rulate a crescut în țara noastră. Mai multe evenimente, atât pe plan național, cât și în economia globală, au influențat această creștere:

Producția redusă de mașini noi, durate de așteptare crescute și întârzieri în livrări, alături de inflația crescută și criza lanțurilor de aprovizionare, au sporit interesul pentru mașinile rulate.

În acest context al cererii crescute, Spotawheel a efectuat un studiu cu privire la comportamentul consumatorilor și tendințele de pe piața de mașini rulate. Această cercetare își propune să răspundă la următoarele întrebări:

  • Când se gândesc românii să-și schimbe mașina?
  • Cât le ia românilor să-și aleagă o mașină?
  • Cum finanțează românii achiziția?
  • Care sunt factorii care influențează alegerea unei mașini?
  • De unde se informează românii despre mașini?
  • În cine și în ce au mai multă încredere românii când cumpără mașini rulate?

 
Răspunsurile vin de la consumatorii înșiși și sunt comentate și analizate de managerul general al Spotawheel România și de managerul nostru de vânzări. Dă clic pe butonul de mai jos pentru a citi raportul complet.

 

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, redefinim conceptul de „încredere” în segmentul auto!

Vindem mașini certificate care îndeplinesc cele mai stricte criterii de pe piață.

Deoarece ne respectăm principiile de transparență fără egal, oferim raport tehnic scris cu peste 200 de puncte, pentru ca tu să știi totul despre ce vrei să cumperi.

Îți aducem mașina la ușă pentru test drive sau, pentru siguranță maximă, îți oferim posibilitatea de cumpărare fără contact, cu drept de rambursare integrală și livrare gratuită în toată România!

Și rămânem alături de tine, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!