Leasingul operațional este o soluție eficientă pentru antreprenorii care își doresc mobilitate în activitate, un mijloc de transport care să le satisfacă nevoile de deplasare, însă nu vor să își încarce activele cu o achiziție sau să aibă grija întreținerii flotei de mașini. De asemenea, este o modalitate prin care șoferii doritori de experiențe diverse la condus pot schimba frecvent modelul de automobil și pot evita deprecierea ca dezavantaj al cumpărării unei mașini.

Despre avantajele leasingului am scris aici, însă, dacă te-ai hotărât să optezi pentru acest contract care îți pune un automobil la dispoziție, vei dori să știi mai multe despre procedura practică pe care trebuie să o urmezi. Iată, în cele ce urmează, în ce constă leasingul operațional Spotawheel Go, în 4 pași simpli.

Primul pas: Găsești o mașină care ți se potrivește

Dintr-o flotă impresionantă de mașini disponibile pentru leasing, ai posibilitatea de a alege modelul preferat. Un motor de căutare intuitiv funcționează pe site, astfel încât nu îți va fi greu să selectezi opțiunile tale: marca, modelul, valoarea ratei lunare, în funcție de bugetul tău, anul de fabricație, tipul de combustibil, precum și o serie de caracteristici precum transmisia, kilometrajul, capacitatea cilindrică a motorului, dotări opționale de conectivitate hi-tech, tapițerie, faruri, număr de uși și număr de locuri, norma de poluare și altele.

În oferta Spotawheel ai la dispoziție mașini care pot fi conduse atât în scopuri personale, cât și pentru uz comercial. În materie de caroserie, poți opta între mașini de talie foarte mică, mică, medie, pentru limuzină, combi, monovolum, SUV și crossover sau coupe. În materie de combustibil, toată gama este reprezentată: benzină, diesel, electric, hibrizi, CNG și gaz-GPL.

Pasul 2: Alegi opțiunea de leasing operațional potrivită nevoilor tale

Spotawheel a gândit leasingul operațional astfel încât pentru fiecare șofer să existe contractul potrivit, în funcție de nevoile sale. Cele două tipuri de leasing operațional sunt abonamentul Fix și abonamentul Flex.

Varianta fixă a contractului are o durată de 24, 36 sau de 48 de luni, iar pentru cea flexibilă, durata minimă este de o lună. În ambele variante beneficiezi de o serie de avantaje precum asigurare RCA, asigurare CASCO, asistență rutieră non-stop, înlocuirea anvelopelor, revizie, rovinietă și înlocuirea mașinii, în caz de avarie sau accident.

Diferența este că, în contractul Flex, poți anula oricând după prima lună, iar pentru contractul Fix, vei putea face returnarea mașinii înainte de termen, însă vei plăti 40% din ratele lunare rămase până la termenul stabilit, de 24, 36 sau 48 de luni. Cei care vor să experimenteze condusul pe mai multe modele, pot solicita schimbarea mașinii în abonamentul Flex, după primele șase luni de leasing operațional.

Pasul 3: Selectează avansul care îți convine (de la 0 euro)

Pentru Spotawheel Go Flex, nu este necesar avans. La leasingul operațional, nici pentru Spotawheel Go Fix, orice variantă ai alege, 24, 36 sau 48 de luni, nu există o valoare obligatorie a avansului, acesta fiind opțional.

Pasul 4: Preluarea mașinii: livrare la ușa ta sau ridicare din showroom

După finalizarea procesului online de rezervare a mașinii, acceptarea ofertei primite din partea agentului de vânzări și semnarea contractului, ai la dispoziție două opțiuni pentru a intra în posesia mașinii dorite: să o ridici din showroom sau să o primești direct la ușă.

Întregul proces pentru leasingul operațional Spotawheel Go este conceput pentru accesibilitate largă, o mare varietate de opțiuni în ceea ce privește alegerea vehiculului, rapiditate și flexibilitate. Formalitățile și încheierea contractului se pot realiza integral online. De la alegerea modelului preferat și până la prima experiență de condus, totul se poate face de la distanță, inclusiv livrarea mașinii direct la adresa pe care o vei indica, la domiciliu sau la sediul firmei.

Cu sistemul de leasing operațional Spotawheel Go, obții rapid mașina care te va însoți în călătoriile tale, fără grija deprecierii, a polițelor de asigurare și a cheltuielilor de întreținere, în condițiile selectate de tine, pentru cât timp ai nevoie.

Mașini pentru leasing

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, depunem eforturi pentru a reda clienților încrederea pierdută în dealerii de mașini rulate.

Mașinile pe care le avem la vânzare au trecut de verificările noastre, cu cele mai stricte criterii de pe piață, criterii care înseamnă că doar 1 din 10 mașini verificate ajunge în oferta noastră.

Avem încredere în procesele noastre și în oamenii noștri și credem în transparență fără egal, așadar oferim un raport tehnic scris cu peste 200 de puncte de inspecție. Ca să știi ce cumperi.

Pentru siguranța și confortul tău, oferim opțiunea de a-ți cumpăra mașina de pe propria canapea, cu drept de rambursare integrală a banilor și livrare oriunde în țară!

De asemenea, rămânem alături de tine după cumpărare, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!