Vara este sezonul perfect pentru a pleca la drum. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a achiziția unei mașini care să-ți îndeplinească nevoile în timpul aventurilor estivale. În funcție de preferințe, automobilul ideal poate fi un SUV spațios și echipat pentru offroad, un bolid care să prindă viteză pe autostrăzi sau un model cu ajutorul căruia să poți face economie la combustibil. Dacă le-ar avea pe toate, ar fi și mai bine.

În acest articol vei găsi sugestiile noastre pentru un vehicul care să-ți fie alături cu tot confortul necesar, să te ducă în siguranță la destinație și să te însoțească atât pe străzile aglomerate ale orașului toropit de căldură, cât și la distracție, oriunde ai alege să-ți petreci concediul.

Bmw 520 d Touring, confort și performanță pe șosele

Dacă vrei o mașină practică, elegantă și fiabilă, pe care să poți conta atât în oraș, cât și la drum lung, orientează-te către Bmw 520 d Touring, un break spațios și confortabil, care te va purta cu grație și putere în aventurile vacanței. Capacitatea de încărcare este ceea ce contează cu adevărat în acest sector, iar Seria 5 Touring are 570 de litri de spațiu de oferit. Accesul la portbagaj este facil datorită haionului electric standard. Dacă este nevoie de mai mult spațiu, scaunele spate fracționabile 40:20:40 pot fi rabatate prin simpla apăsare a unui buton.

Când au conceput acest break, inginerii BMW au avut un obiectiv clar: mașina trebuie să ofere clienților același nivel de rafinament și dinamică la condus ca și berlina. Pe șosea, automobilul echilibrează fluiditatea și agilitatea mai bine decât orice altceva din această gamă.

Eforturile producătorului de a crește confortul se concretizează prin lipsa zgomotului rutier, chiar și la viteze pe autostradă. Cu o serie completă de sisteme inteligente de asistență la condus, care se ocupă de viteză, frânare și direcție, șoferul se poate cufunda în scaunul cu masaj și se poate bucura de o croazieră fără efort.

Opțiunile de motorizare sunt pe benzină și diesel, deși cam toată lumea optează pentru diesel, deoarece este cel mai ieftin și mai eficient, deci vei putea să faci și economie de combustibil cu acest BMW.

Bmw rulate

Audi Q5 40 TDI Design Quattro, un SUV premium pentru siguranța călătoriilor tale

La fel ca în cazul majorității SUV-urilor premium, există multe lucruri care pot fi apreciate la un Audi Q5 40 TDI Design Quattro. Are o putere reală la drum și este elegant, confortabil și spațios. La interior și la exterior, Q5 are caracteristici de design de lux care îl fac să atragă atenția pe șosea și să fie o mașină foarte plăcută de condus.

Dotat cu funcții de asistență la mers, Audi Q5 curge lin pe șosele. Cu o vizibilitate excelentă și o mulțime de informații pe ecranul digital din fața ta, te simți în siguranță la volan, iar zgomotul motorului în interior este minim. Suspensia se simte foarte fină, pur și simplu mașina alunecă peste denivelări mari și mici fără să te deranjeze în vreun fel.

În ceea ce privește siguranța, modelul dispune de multe dotări utile. Audi A5 40 TDI Design Quattro integrează tehnologii avansate pentru a asigura protecția șoferului și a pasagerilor. ESP-ul (Programul Electronic de Stabilitate) și ASR-ul (Sistemul Anti-Patinare) contribuie la menținerea controlului asupra mașinii în condiții de drum dificile. Pachetul de airbag-uri laterale oferă o protecție suplimentară în caz de impact lateral, iar verificarea automată a presiunii în anvelope asigură un condus mai sigur și mai eficient, reducând riscul de pene de cauciuc în timpul deplasărilor. Aceste caracteristici se îmbină armonios pentru a oferi siguranță și încredere la fiecare călătorie.

Audi rulate

Mercedes-Benz Class E 220d, pentru o vară de răsfăț la volan

Dacă vrei să strălucești vara asta în oraș sau într-o vacanță luxoasă, Mercedes-Benz Class E 220d este pentru tine. Modelul continuă tradiția de excelență și rafinament asociată brandului, îmbinând designul sofisticat cu performanța și tehnologia avansată.

Cu o prezență impunătoare pe șosea, acest sedan emite un aer de eleganță și prestigiu, datorită liniilor sale fluide și proporțiilor echilibrate. Interiorul rafinat și spațios este amenajat cu cele mai fine materiale și dotat cu tehnologii de vârf, oferind o experiență de lux atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Echipat cu un motor diesel eficient și puternic, Mercedes-Benz Clasa E 220d oferă o combinație perfectă între performanță și economie de combustibil, fiind un partener ideal pentru călătorii lungi sau zilele aglomerate în oraș. Cu sisteme de siguranță și asistență la conducere de ultimă generație, acest sedan redefinește standardele în materie de confort, lux și siguranță în clasa sa.

Mașina perfectă pentru sezonul estival poate arăta diferit pentru fiecare șofer în parte, în funcție de stilul de viață sau de modul în care își împarte timpul între drumurile lungi și deplasările scurte în traficul orașului. Indiferent că preferi o mașină spațioasă de familie, un SUV echipat pentru aventuri offroad sau un sedan luxos pentru performanțe și confort la volan, la Spotawheel vei găsi întotdeauna marca și modelul care să-ți satisfacă exigențele și gusturile.

Mercedes-Benz rulate

Meriți o mașină mai bună


La Spotawheel, depunem eforturi pentru a reda clienților încrederea pierdută în dealerii de mașini rulate.

Mașinile pe care le avem la vânzare au trecut de verificările noastre, cu cele mai stricte criterii de pe piață, criterii care înseamnă că doar 1 din 10 mașini verificate ajunge în oferta noastră.

Avem încredere în procesele noastre și în oamenii noștri și credem în transparență fără egal, așadar oferim un raport tehnic scris cu peste 200 de puncte de inspecție. Ca să știi ce cumperi.

Pentru siguranța și confortul tău, oferim opțiunea de a-ți cumpăra mașina de pe propria canapea, cu drept de rambursare integrală a banilor și livrare oriunde în țară!

De asemenea, rămânem alături de tine după cumpărare, cu o garanție gratuită de până la 5 ani!

Pentru că meriți o mașină mai bună și noi credem în asta!